Skip to content

Kwaliteitszorg

Om de beste zorg te bieden, besteedt Stichting Au Boulot veel tijd en aandacht aan het waarborgen van de kwaliteit. Het behalen van het kwaliteitskeurmerk HKZ en de oprichting van een Raad van Advies zijn hier slechts enkele voorbeelden van. 

Erkend Leerbedrijf

Stichting Au Boulot is een SBB Erkend Leerbedrijf. Deze organisatie heeft als doel studenten met de beste praktijkopleiding te ontwikkelen
tot vak-mensen voor het bedrijfsleven.

Kwaliteitskeurmerk

ISO Keurmerk: Sinds de oprichting van Stichting Au Boulot dragen wij het HKZ keurmerk. Sinds 2021 zijn we met trots overgestapt op ISO 9001. Ieder jaar wordt dit opnieuw gecheckt en elke 3 jaar vindt er een hercertificering plaats. Het ISO certificaat laat zien dat Stichting Au Boulot transparant werkt: We zeggen wat we doen en doen wat we zeggen! Het betekent ook dat kwaliteit bij ons hoog in het vaandel staat en dat we er enorm hard voor werken om onze zorg op een hoog niveau te houden.

Meer over het ISO-keurmerk

Het ISO-Keurmerk heeft betrekking op het kwaliteitsmanagementsysteem van de organisatie. Dit is nodig om kwaliteit goed te kunnen managen. Met een ISO-Keurmerk heeft de deelnemer de zekerheid dat er zorgvuldig gekeken is naar zijn veiligheid en dat er maatregelen genomen zijn om de zorg voor de patiënt voortdurend veiliger te maken.

Een ISO-organisatie:

• Heeft de zaken intern goed op orde
• Stelt de klant centraal
• Kan betrouwbare resultaten presenteren
• Werkt voortdurend aan het verbeteren van de zorg- en dienstverlening

Back To Top