Skip to content

Brief

Beste Ard en Fleur,

Bij deze wil ik jullie bedanken voor wat jullie allemaal voor mijn stiefzoon hebben betekend.

Hij heeft het niet alleen geweldig naar zijn zin gehad bij jullie, maar ook heel veel over zichzelf geleerd en dan vooral dat hij wek degelijk heel veel kan.

Graag geef ik jullie mee dat, elke keer als hij thuiskwam bij jullie vandaan, er kleine stoomwolkjes energie uit zijn oren kwamen, en hele verhalen uit zijn mond. Of hij nou moe gewerkt was of niet. Een combinatie die we voordien eigenlijk nog nooit bij hem gezien hebben!

En aangezien hij nu werk heeft in de groenvoorziening en alweer met sprongen vooruit rent en volwassen aan het worden is en zelfs zijn zelfstandigheid aan het vinden is, kan ik alleen maar zeggen dat jullie geweldig werk hebben geleverd!

Als kleine dank-uiting heeft mijn stiefzoon twee kleine jonge druivenplantjes bij zich. Die hebben net als hij aardig wat zorg, aandacht en sturing nodig om tot volle wasdom te komen. Maar ook net als mijn stiefzoon, ze groeien snel en geven uiteindelijk heel veel terug.

We houden ons dan ook aanbevolen om over een jaar of wat een uitnodiging te krijgen voor de eerste wijnproeverij van Chateau Stichting Au Boulot. (Voor mijn stiefzoon graag alcoholvrije aub)

Ik wens jullie alle goed en heel veel fijne jaren op die fantastische plek die jullie hebben gecreëerd.

Groetend,

Back To Top