Skip to content

Au Boulot is ontstaan vanuit een visie waarin jongeren de tijd krijgen om zich op hun eigen tempo en niveau te ontwikkelen zonder druk of verplichtingen. Een plek waar ze kunnen groeien in de richting die voor hen belangrijk is.

Die plek is een kleinschalige vorm van beschermd wonen en dagbesteding op een prachtige locatie in Schipluiden (Midden Delfland). Naar onze mening zal een persoon met autisme in elke fase van zijn leven weer nieuwe vaardigheden aan moeten leren. Doordat het aanleren van al deze nieuwe vaardigheden niet zonder slag of stoot gebeurt, krijgen ze bij Stichting Au Boulot hulp van professionals die vertrouwen hebben in de kwaliteiten van de deelnemers.

Dit weerspiegelt het gevoel waarmee wij in dit project gestapt zijn. We hebben de mouwen opgestroopt en zijn keihard aan de slag gegaan om dit project op te zetten.

De naam sluit goed aan bij wat we willen. Samen met de deelnemers willen we aan het werk. We kijken met hen waar hun interesses en kwaliteiten liggen. Zo kunnen ze bij ons werken in de bakkerij, het atelier, de houtwerkplaats, of in de tuin, etc

U kunt in het dagboek lezen welke ‘hobbelige’ wegen wij hebben moeten bewandelen om deze droom werkelijkheid te kunnen maken.

Kanoën bij Stichting Au Boulot
Met de kruiwagen in de hand

Het team van Stichting Au Boulot

Even voorstellen...

Fleur

Foto van Fleur

‘Ik heb het mooiste

werk van de wereld!’

Ard

Willeke

‘Het werken met deze

doelgroep geeft me enorm

veel positieve energie’

Kim

Foto van kim

‘Elke dag is anders,

en daarom erg gezellig,

leuk en leerzaam!’

Indy

Janneke

Ciska

‘Bereiken en ontdekken

doe je met goede hulp,

samen aan de slag,

humor en sfeer.’

Back To Top